Een oplossing is fijn, maar uw proces moet er wel in kunnen. Wij installeren niet alleen een softwarepakket, we denken ook met u mee hoe het in te richten en te gebruiken.

CRM

Beheer al uw relaties, verkoopkansen, offertes en contracten binnen een CRM systeem. We hebben een selectie systemen die we kunnen bieden. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij geven graag advies bij de keuze voor een CRM pakket.

ERP

Voorraad, behoeften bij opdrachten, inplannen van machines en personeel. U zoekt een ERP pakket voor uw bedrijf, wij kunnen u een online pakket bieden waar u dit in kunt beheren. Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies van ons.

Mail & Samenwerking

E-mail is ook een cloud oplossing. Vaak wordt mail bij een hosting pakket mee geleverd, maar dit is zelden een volledig pakket. Bij ons krijg u een exchange online omgeving waarin uitgebreide mail functionaliteiten zitten, samen met agenda’s (ook gedeelde agenda’s), online schijfruimte, projectplanning, team software voor bijvoorbeeld video-conferencing en chat. Ook leverbaar inclusief lokale office apps.