Avontuur

Bij Unique Made kun je avonturen beleven. Wij begeleiden je op avontuur langs de onderwerpen die jij interessant vind. We hebben een aantal standaard avonturen voor je opgezet, maar neem gerust contact op voor een avontuur op maat!

Jij weet héél veel van een bepaald onderwerp, mensen komen altijd bij jou vragen hoe ze dat aan moeten pakken.

Of: Jij wilt heel graag meer van een bepaald onderwerp weten, je denkt dat andere mensen ook met die vraag rondlopen.

In beide gevallen kun je met een eigen website meer mensen helpen. Op jouw website komen namelijk ook mensen die jou niet kennen. Door helder te vertellen over je onderwerp, of bij te houden waar je in je zoektocht tegenaan loopt, krijg je een informatieve website met veel bezoekers.

Je ziet het voor je; je staat 's morgens op (niet te vroeg), je checkt de bestellingen, pakt een espresso en gaat zitten. Je handelt je bestellingen af, beantwoord af en toe een telefoontje en ondertussen zoek je nieuwe leveranciers voor nog mooiere producten en marges...

Oké: dit ideaalbeeld krijgen we waarschijnlijk niet voor elkaar, eerlijk is eerlijk. Maar een goede webshop met uitgekiende producten, prijsstrategie, marketing en automatisering kan een leuke verdienste opleveren.